Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schollevaar 22 november 2005

Op dinsdag 22 november 2005 is er weer een bijeenkomst van het Wijkoverlegplatform (WOP) Schollevaar. Bewoners van Schollevaar praten met elkaar en met de gemeente, organisaties en instellingen over onderwerpen die spelen in de wijk. De vergadering vindt plaats in het wijkcentrum, Maria Danneels Erf 20 en begint om 19.30 uur.

Op de agenda staan:


- Het Ouderenbeleid in Capelle aan den IJssel. Dymphie van Dommelen, ouderenwerker van het Meldpunt, komt vertellen wat het Meldpunt doet.


- De toezichthouders in Schollevaar stellen zich aan u voor.


- De gemeente informeert u over het hondenpoepbeleid en de hondenuitlaatzones (zie artikel elders op deze pagina).


- Ton Heesen, de nieuwe districtschef van de politie Rotterdam-Rijnmond, district Oost, stelt zich voor.


- Jaarplan 2006: wat gaat het WOP doen in 2006.


- De werkgroepen van het WOP doen verslag van hun activiteiten.


- Veranderingen wijk- en buurtbeheer. U wordt geïnformeerd over de herinrichting van het wijk- en buurtbeheer en de consequenties daarvan.

Spreekuur wijkwethouder

Voor de vergadering, vanaf 18.30 uur, houdt wijkwethouder Aart-Jan Moerkerke spreekuur. Als u hem wilt spreken, kunt u zich aanmelden op telefoonnummer 010-2848232.

Spreekuur buurtagent

De buurtagent houdt vanaf 19.00 uur spreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Het Wijkoverlegplatform is er voor alle bewoners van Schollevaar. Dus ook voor U! Heeft u ideeën of wilt u ook wat organiseren in uw wijk? Kom naar de bijeenkomst!

Kunt u niet naar de vergadering komen, maar u wilt er wel meer over weten? Neem dan contact op met het team Wijk- en Buurtbeheer, telefoonnummer 010-2848722 of 010-2848723.