Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 22 november 2005

GameVillage verwelkomt het 75.000ste lid

Utrecht, 22 november 2005 ­ De populaire gamesite GameVillage heeft gisteren het 75.000ste lid mogen verwelkomen. Met gemiddeld 250 nieuwe leden per dag is GameVillage één van de snelst groeiende gamecommunities in de Benelux.

Na de oprichting van GameVillage in augustus 2005 heeft de website een constante groei gekend. Na de samenvoeging van GameVillage en Nationale Gaming Forums deze zomer groeide het aantal nieuwe aanmeldingen per dag van gemiddeld 40 naar gemiddeld 250, een buitengewoon hoog aantal voor een gamesite.

"Het succes van GameVillage ligt in het feit dat we ons altijd hebben gericht op een breed publiek", aldus Jeroen Remijnse, sitemanager van GameVillage. "We richten ons dan ook niet op alleen jongeren, zoals veel gamesites doen, maar we zijn er ook voor de 25+ gamer, die weliswaar niet veel op online communities te zien is, maar wel op zoek is naar gamenieuws, reviews en andere informatie. GameVillage is niet alleen begrijpelijk voor gamers, maar ook voor mensen die zelden een gamesite bezoeken".

GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. Website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spellen en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 75.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht