Payback stelt: Dexia wil alle gedupeerden de mond snoeren

Vereniging payback


Dexia heeft inmiddels in samenwerking met de stichtingen Leaseverlies en Eegalease, de Consumentenbond en de Vereniging van Effectenbezitters op 18 november 2005 het gerechtshof in Amsterdam verzocht de Duisenberg-Regeling algemeen verbindend te laten verklaren voor alle aandelenlease gedupeerden.
Hierbij wordt misbruik gemaakt van de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade (WCAM), die onlangs in werking is getreden. Tevens wordt gevraagd alle lopende rechtszaken aan te houden tot het gerechtshof een beslissing hierover heeft genomen. Als het gerechtshof hierin meegaat, worden alle aandelenlease gedupeerden van Dexia stilzwijgend verplicht om de Duisenbergschikking te accepteren.

De vereniging zegt NEE tegen Leaseverlies en Eegalease!

De Vereniging Payback heeft besloten om uitgebreid verweer te voeren tegen het WCAM verzoek.

Om het verweer kracht bij te zetten, verzamelt de Vereniging Payback machtigingen via de website www.slv-nee.nl

WCAM slikken of stikken?

Gedupeerden kunnen hun verlies ten gevolge van de Duisenberg Regeling uitrekenen via de website van Payback www.pay-back.nl .
Wat is het verlies in de Duisenberg Regeling bij het van kracht worden van de algemeen verbindend verklaring van deze Regeling en wat is het verschil door het voeren van een goede juridische procedure!
Voorbeeld: Een gedupeerde heeft 5000 betaald aan inleg en zit met 2500 restschuld. Bij schikken moet hij Dexia betalen en bij procederen is de kans reëel aanwezig om geld van Dexia terug te krijgen. Dat is al snel een verschil van vele duizenden euro's is !! Probeer het Rekenmodel van Payback.

Gedupeerden die meer informatie willen hebben, kunnen op 26 november op de zitdag van Payback terecht. Zij kunnen met meegebrachte kopieën van contracten en hun correspondentie van de aanbieder, vragen stellen aan o.a. medewerkers van Payback, Beursklacht en mr. M.E. Bosman van Bosman Advocaten en mr. P.A. Aan de Kerk van Fides Juridische Bijstand+
Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur
Restaurant Oud Leusden,
Vlooswijkseweg 1,
3832 RG LEUSDEN
Zaal Leusderhof.

Voor de redactie:
Contact: info@pay-back.nl
tel.: 06 218 60 528
Ron Huijboom