Ingezonden persbericht


Brocade-congres in Utrecht op 23 november

Optimaal benutten gegevensinfrastructuur en 4Gb-technologie centraal

Tilburg, 31 oktober 2005 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCDE) organiseert dit najaar diverse congressen in Europese steden, waaronder één in Utrecht op 23 november. De congressen, met als thema 'Make the Brocade Connection', zijn gericht op eindgebruikers en partners en voor hen gratis toegankelijk. Vanuit een technische invalshoek gaat Brocade in op de nieuwste oplossingen. Aan bod komen onder andere de nieuwe Tapestry-productlijn voor applicatie-infrastructuurbeheer en de toonaangevende Brocade 4Gb-technologie. Daarnaast verzorgt de Branch Office Solutions Group van Microsoft een sessie over oplossingen voor bedrijven met verschillende locaties.

Tijdens het congres krijgen gebruikers en partners de kans om van gedachte te wisselen met technologie-experts van Brocade. Bovendien biedt Brocade uitgebreide informatie over de mogelijkheden van storage networking-technologie. Het programma omvat twee tracks. De ochtendsessie, die gericht is op de Tapestry-productlijn van Brocade, gaat in op hoe bedrijven gegevens en resources efficiënter beheren met de Tapestry Wide Area File Services (WAFS) en Application Resource Management-oplossingen (ARM). Gedurende de middagsessie ligt de nadruk op de voordelen van geavanceerde SAN-architecturen, zoals 4Gb-switching.

"Tijdens de zomercongressen is gebleken dat gebruikers en partners graag van onze opslagspecialisten horen hoe ze meer kunnen halen uit investeringen in hun IT-infrastructuur", zegt Ulrich Plechschmidt, directeur van Brocade in EMEA en Zuid-Amerika. "Als aanvulling op de zomercongressen informeren we met deze congressen bezoekers over onze productlijnen en ons aanbod voor bedrijven met verschillende vestigingen. Daarnaast komen innovatieve SAN-technologieën aan bod, waarmee bedrijven SAN-beheer kunnen optimaliseren en stroomlijnen."

"In zakelijke omgevingen moet informatie on demand én veilig beschikbaar zijn op Wide Area Networks", zegt Radhesh Balakrishnan, Group Product Manager bij de Windows Server Division van Microsoft Corporation. "Met het Windows Server 2003-platform als basis stelt de WAFS-oplossing van Brocade verschillende vestigingen van bedrijven in staat om hun gegevensinfrastructuur effectief te beheren. We leveren dan ook graag een bijdrage aan dit najaarscongres."

Voor inschrijvingen: www.brocade-events.com/fallseminars/

###

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCDE) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.