PERSBERICHT - 2005-11-18

Veel nieuwkomers, waaronder Londen, Sri Lanka, Egypte, Vakantiebeurs en Duitse Wellnesshotels

Op Travelpressentation 44 organisaties aanwezig

Een brede schakering van 44 bedrijven en organisaties uit de toeristische sector is donderdag 24 november vertegenwoordigd op de vijfde mediaworkshop Travel Pressentation in het trendy restaurant Fifteen in Amsterdam.

Nieuwkomers zijn onder meer het verkeersbureau Visit London, de verkeersbureaus van Egypte, Sri Lanka en Tsjechië, luchtvaartmaatschappij Finnair, de touroperators Ambiance Travel, Eliza was here en AnnaSol vliegvakanties en hotelketen RIU Hotels & Resorts. Daarnaast ook de Vakantiebeurs en een keten van Duitse Wellnesshotels.

De bijeenkomst vindt plaats van 11.00 - 15.00 uur. Restaurant Fifteen ligt rechts van de Passenger Terminal Amsterdam in het Pakhuis Amsterdam, Jollemanhof 9. Zie ook www.fifteen.nl .

Tijdens de persdag kunnen (reis)journalisten zich informeren over het reisnieuws, persreizen, nieuwe themas, lezersacties, trends en overige noviteiten voor 2006 van de deelnemende organisaties. Travel Pressentation
wordt voor de vijfde keer georganiseerd en is een initiatief van de pr-bureaus Baltus Communications, CommuniGate, Mieke Bosman PR & Communicatie, USP PR & Communicatie, Wieco ImPRove Communication en het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel.

Zie voor aanmelden en meer imformatie de website www.travelpressentation.nl, per e-mail op info@travelpressentation.nl, fax 070-3388327 of telefonisch 070-3388325. Op de websiste vindt u ook een actueel deelnemersoverzicht.

De persdag is niet toegankelijk voor advertentieverkopers. Restaurant Fifteen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een parkeergarage is aanwezig.