Travel Unie International Nederland N.V.

discovery introduceert nieuwe pay-off: waar ligt jouw grens?

Overzichtelijke prijzen en geheel nieuw jaarprogramma in Latijns Amerika

Amsterdam, donderdag 24 november 2005 - Discovery biedt avontuurlijke groepsrondreizen in jong, internationaal gezelschap, waarbij het 'ontdekken', het 'ontmoeten', het 'ondergaan' en vooral 'grenzen verleggen' centraal staat. Het is dan ook niet voor niets dat de nieuwe pay-off van Discovery luidt: 'Waar ligt JOUW grens?' In 2006 brengt Discovery twee brochures op de markt: het algemene programma 'International Adventures', met een selectie uit het productaanbod van alle zes de partners van Discovery, en de titel 'Suntrek' met het gehele productaanbod van Suntrek Tours. De reizen van Discovery zijn boekbaar via ANVR reisbureaus en www.discoveryreizen.nl .

In de brochure 'International Adventures' bundelt de specialist bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, de Pacific en Amerika (inclusief Antarctica). Wessel Erkens, salesmanager van Discovery: "In deze nieuwe jaarbrochure zijn de avontuurlijke reizen handig gebundeld waardoor in één oogopslag de totale reissom duidelijk wordt." In de brochure Suntrek' zijn bestemmingen in Canada, USA (inclusief Alaska) en Latijns Amerika opgenomen. "Het programma in Latijns Amerika is met uitzondering van de bestemming Mexico helemaal nieuw en ook in Noord-Amerika zijn een drietal nieuwe rondreizen aan het bestaande aanbod toegevoegd." Discovery-partner Suntrek is gespecialiseerd in avontuurlijke reizen in internationale gezelschappen van maximaal dertien personen samen met een ervaren reisleider en een chauffeur.

Gemakkelijk op avontuur
Erkens: "Het assortiment rondreizen van Discovery is zeer breed en bevat reizen van Alaska tot Nieuw-Zeeland en van Patagonië tot Japan. Ook is het programma flexibel te boeken, bijvoorbeeld zonder vliegreis, ook wel 'land only' genoemd. Eveneens bevat het assortiment een groot aantal gegarandeerde vertrekdata, zodat je zeker weet dat je geboekte reis doorgaat. Het combineren van twee rondreizen is ook mogelijk. Discovery richt zich op mensen tussen 18 en 45 jaar. Als deelnemer reis je in een internationaal gezelschap - uniek voor Nederland - en het reismerk is ook zeer geschikt voor alleenreizenden, omdat er kamers op indeling zijn te boeken waarvoor geen toeslagen gelden!" Bij Discovery is alles tijdens de reis geregeld, maar is bewust niet alles inclusief gemaakt, zodat de reiziger de vrijheid heeft om zelf invulling aan de reis te geven. Deelnemers kunnen altijd terugvallen op een reisleider of vertegenwoordiger. "Met andere woorden: avontuurlijk reizen, maar met het gemak van een georganiseerde reis". De reizen van Discovery zijn boekbaar via ANVR reisbureaus en www.discoveryreizen.nl.