Trijntje Oosterhuis - Live In Concert

14.06.2005 / 17:33 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 14 juni 2005

Op vrijdag 25 november geeft Trijntje Oosterhuis een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Samen met haar band zal ze onder andere nummers van haar nieuwe pop-album, dat in september verschijnt, ten gehore brengen. Kaarten voor het concert zijn vanaf aanstaande zaterdag verkrijgbaar.

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de topzangeressen van Nederland en heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Ze zong met grote namen waaronder Andrea Bocelli, Queen, Marco Borsato en Toots Thielemans. Trijntje was jarenlang het gezicht van de succesvolle band Total Touch. Sinds ze haar solo carrière begon met het album Trijntje Oosterhuis uit 2003 ontving ze ontelbare muziekonderscheidingen, waaronder de prestigieuze Gouden Harp en de Edison Music Award voor beste zangeres Nationaal. Menigmaal toerde zij door de Nederlandse theaters en poppodia en wist met haar veelzijdigheid zowel het popcircuit als de jazzhoek te overtuigen. Haar professionele live performance en dijk van een stem zijn een garantie voor een geweldige avond. Op dit moment legt Trijntje de laatste hand aan haar nieuwe pop-album, dat na de zomer moet uitkomen.

Trijntje Oosterhuis - Live In Concert
Vrijdag 25 november 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 32,50 prijs (excl. servicekosten)
Deuren: 19.30 uur, aanvang concert: 20.30 uur.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

www.trijntje.nl

The Entertainment Group i.s.m. Mojo Concerts

Noot aan de redactie (