Time : 11:49:17 AM
Date : Tuesday, September 20, 2005
Sender Name: Un pas plus loin

Orditool.8

Trailer 2005, van 25 tot 29 november te Kortrijk Xpo, vormt het toneel voor de lancering van een nieuwe naam op de markt van Fleet Management software : SFMT. Zij brengen onder meer ORDITOOL en SOLID® in de handel.

SFMT is het resultaat van de samenwerking tussen het softwarebedrijf, Smolinfo, geleid door Pascal Smolders, en Augustin Feyens, een gekend consultant in de transportsector.

ORDITOOL optimaliseert het operationele en technische beheer voor eender welke vloot - vrachtwagens, aanhangers, bestelwagens, autocars, taxi's, koeriers, heftrucks, personenwagens... - en biedt u meer in het bijzonder de volgende voordelen :

- analyse en budgettering van kosten en opbrengsten
- opvolging van alle schade en reparatie en onderhoudskosten
- analyse en opvolging van het brandstofverbruik
- fiscale optimalisatie

- opvolging van alle vervaldagen (onderhoud, taksen, verzekeringen...)
- planning, enz.

Naast al deze voordelen biedt SFMT u nog een extra troef, het eenvoudig recupereren van accijnzen en het Eurovignet. Om te beantwoorden aan de verschillende wetten en reglementen biedt SFMT u, als vlootbeheerder, met Orditool alle mogelijkheden om de noodzakelijke informatie en, uiteraard, de onvermijdelijke administratieve rompslomp op een eenvoudige manier te verwerken. Hierbij wordt ook gezorgd dat alle documenten automatisch voor u worden aangemaakt. Orditool herleidt dus al uw administratieve werk tot een minimum en laat u optimaal van de fiscale voordelen genieten. Een vrachtwagen met een gemiddeld verbruik van 32 l/100 km en een jaarkilometrage van 130.000 km kan voor 2004 meer dan ¤ 1.000 aan accijnzen en Eurovignet recupereren. Uw investering in Orditool is op deze manier onmiddellijk terugverdiend. Zelfs voor kleine vloten kan SFMT u zulke resultaten garanderen.

Orditool is een krachtig, volledig en snel pakket en is uw persoonlijke assistent als bedrijfsleider of als vlootbeheerder. Het pakket heeft nog veel andere functionaliteiten, kan aan uw persoonlijke behoeften worden aangepast en biedt u bovendien ook de mogelijkheid om uw eigen atelier en onderdelenmagazijn te beheren. Gecentraliseerd beheer van uw vloot resulteert in een vereenvoudigde administratie en een belangrijke tijdswinst voor u en uw medewerkers.

SOLID® - scanner voor het uitlezen van tachograafschijven. Het programma is aangepast voor het uitlezen van de chipkaarten die gebruikt worden in de digitale tachografen. Snelle verwerking van alle gegevens met automatische aanmaak van het prestatieblad. Solid® kan uiteraard worden geïntegreerd in Orditool.

Bijlages bij dit persbericht zijn ook beschikbaar op www.pressreleases.be

Meer informatie nodig ?
Contacteer Augustin Feyens op +32 (0)494 44 88 94 of augustin.feyens@orditool.com.
Onze site: www.orditool.com