Implementatieprijs 2005 ongekend spannend

Pentascope

De Implementatieprijs die door adviesbureau Pentascope jaarlijks wordt toegekend, wint snel aan populariteit. Veranderingen realiseren lijkt anno 2005 belangrijker te zijn dan ze in gang te zetten.

Nominaties
Het aantal inzendingen is groter dan ooit, en ook de kwaliteit is flink toegenomen. De jury heeft 5 genomineerden geselecteerd die op 25 november a.s. om de prijs strijden.

De genomineerden zijn:
Dokterswacht Friesland
Centrum voor Werk en Inkomen (CWI)
UWV Werkgeverszaken
Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw
Leids Universitair Medisch Centrum

De jury bestaat uit:
Thijs Homan, hoogleraar Implementation & Change, Open Universiteit Jos Steeman, manager Global Process Shell Downstream
Rob Smeets, Raad van Bestuur GGZ Friesland
Theo Dijt, oprichter/webmaker Pentascope

Prijsuitreiking
De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de prijs vinden plaats tijdens het Implementatiecongres dat Pentascope jaarlijks organiseert. Deze keer onder de titel 'Schitterend!'.

Publieksprijs
Naast de vakprijs wordt dit jaar voor het eerst ook een publieksprijs uitgereikt. Tijdens het Implementatiecongres 'Schitterend!' in de Van Nelle Fabrieken te Rotterdam op 25 november bepalen de deelnemers de winnaar.

Over Pentascope
Pentascope is een van de grootste zelfstandige adviesbureaus in Nederland, opgericht in 1990. Als specialist op het terrein van het implementeren van veranderingen in organisaties neemt Pentascope een unieke plaats in. De bijzondere organisatiestructuur in regionale netwerken, de centrale rol die medewerkers in de organisatie hebben en de bijzondere manier waarop alle stakeholders betrokken zijn bij Pentascope, maken van dit adviesbureau de koploper in organisatievernieuwing.
In 2005 is Pentascope uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland door het instituut Great Place to Work.