Senternovem


Expertsymposium over toekomst NL game industrie

Aanvangsdatum

25-11-2005

15:00 - 17:15 (met borrel na afloop)

In het kader van de Gamexpo en de Nederlandse Gamedagen organiseert UPGEAR (Utrecht Platform for Game Education and Research) een symposium over de toekomst van de game industrie in Nederland. Dit symposium is speciaal bedoeld voor beleidsmakers, beslissers, ondernemers en onderzoekers uit de Nederlandse creatieve/game industrie.

UPGEAR is een samenwerking tussen specialistische game-opleidingen en game research instituten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit Utrecht, en de Hogeschool Utrecht. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de Taskforce Innovatie Regio Utrecht. Voor de regio Utrecht, met de hoogst opgeleide (creatieve) beroepsbevolking van NL, liggen economische kansen in het verschiet. Door het bundelen van de Utrechtse krachten brengt UPGEAR game onderwijs, onderzoek en bedrijvigheid op een hoger level.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen
naar vw@taskforceinnovatie.nl. Vermeld in uw e-mail de volgende gegevens: naam, organisatie, postadres en met hoeveel personen u komt. U ontvangt dan tijdig een bevestiging plus routebeschrijving. Wees snel, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door de Gamexpo.

Locatie

Mediaplaza Utrecht

Toegangsprijs

Kosteloos (inschrijving verplicht)

Meer informatie

Programma UPGEAR
Wijzigingsdatum | 10-11-2005