Active 24

Active 24 zoekt verslaggevers voor eerste blog-zender met podcast en vodcast

Ter introductie van haar nieuwe blog product zoekt Active 24 verslaggevers. Het blog heeft naast tekst en beeld ook podcast (audio) en vodcast (video) ingebouwd. Verslaggevers krijgen de kans om verslag te doen van de hcc!dagen in tekst, beeld, audio en video. Hiervoor stelt Active 24 per verslaggever een camerateam ter beschikking. De hcc!dagen worden gehouden van 25 t/m 27 november 2005 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Het bijzondere aan het blog van Active 24 is dat het naast tekst en beeld, ook standaard podcast (audio) en vodcast (video) faciliteiten heeft ingebouwd. Deze content kan ook via een mobiele telefoon op het blog worden geplaatst (mobile blog). Daarmee is Active 24 de eerste hostingprovider in Nederland die een blog introduceert met geïntegreerde podcast en vodcast mogelijkheden.

In het kader van de introductie gaat Active 24 via het blog verslag doen van de hcc!dagen door middel van de online blog-zender Blog24. Geïnteresseerden kunnen zich op www.blog24.nl aanmelden als verslaggever door het plaatsen van een 'comment'. Uit alle aanmeldingen kiest Active 24 een selecte groep verslaggevers die hun eigen camerateam krijgen toegewezen.

Op www.blog24.nl wordt de aangeleverde content van de teams als podcast of vodcast ter download aangeboden aan het grote publiek. Na de hcc!dagen worden alle verslagen beoordeeld, waarna de beste verslaggever wordt beloond met de nieuwste video iPod.

Tijdens de beurs zal Active 24 ook aandacht besteden aan de ludieke Dedicated Server campagne 'I love Snelheid'. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een speciale 'try & buy' aanbieding. Voor meer informatie over alle acties kan een flyer worden opgehaald op de stand van Active 24 in hal 8, standnummer is 8B088 - direct naast de stand van Computer!Totaal. Voor meer informatie over Active 24's aanwezigheid tijdens de hcc!dagen, bezoek www.active24.nl.