Take Care Lintjesregen

Schorer

Persuitnodiging
Amsterdam, 24 november 2005

Take Care - Lintjesregen 2005
Paul de Leeuw, Hans Kesting en Vera Springveer genomineerd

Vrijdagavond 25 november wordt bekend wie een Take Care-lintje ontvangen. In de categorie Bekende Nederlanders zijn drie personen genomineerd: Paul de Leeuw, Hans Kesting en Vera Springveer. Met de Take Care - Lintjesregen worden mensen in het zonnetje gezet die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de zichtbaarheid en bespreekbaarheid van hiv in de homoscene. In totaal zijn 25 kandidaten voorgedragen voor een Take Care - lintje.

De lintjes zullen worden uitgereikt door juryvoorzitter Oscar Hammerstein (advocaat) tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam. De jury bestaat daarnaast uit Alice van Rooij (directeur COC Nederland), Ton Coenen (directeur Soa Aids Nederland) en Ferdinand Strijthagen (directeur Schorer).

Behalve aan een bekende Nederlander worden er ook lintjes uitgereikt in de categorieën:

- Algemeen en personen uit horeca en bedrijven;

- Personen, professioneel actief in homo-, hiv- en gezondheidsorganisaties;
- Personen, vrijwillig actief in homo-, hiv- en gezondheidsorganisaties;
- Personen, vrijwillig actief in homo-, hiv- en gezondheidsorganisaties in Amsterdam;

Wij nodigen u van harte uit om de Take Care - lintjesuitreiking op 25 november in Amsterdam bij te wonen.

Wanneer: vrijdag 25 november, van 20.00 tot 22.00 uur
Waar: Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam

Take Care - Living PositHiv
De lintjesregen is de officiële start van de actieweek Take Care - Living PositHiv, die dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt. Van 25 november tot en met 1 december organiseren homohoreca en homo-organisaties in 20 steden activiteiten onder het motto Get real, hiv is ook hier!

De actieweek Take Care - Living PositHiv wordt georganiseerd om hiv zichtbaar te maken in het homo-uitgaansleven. Take Care wil dat er over hiv gepraat wordt en zo de solidariteit tussen mannen met en zonder hiv vergroten. Take Care - Living PositHiv is een initiatief van Schorer in samenwerking met Hiv Vereniging Nederland, Aids Fonds en COC Nederland.

Meer informatie over Take Care - Living PositHiv, het thema, de lintjesregen én het actuele programma vindt u op www.takecareonline.nl.

---