Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht 25-11-2005 - nieuwsberichten district Rijn & Venen

Snelheidscontrole

MAARSSEN Bij een snelheidscontrole aan de Maarsseveensevaart zijn donderdag 24 november tussen 08.50 en 10.30 uur 19 automobilisten aangehouden voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 87 km per uur (50 km per uur is toegestaan).

Autos in de brand

MAARSSEN Vrijdagmorgen 25 november zijn in de Nassaustraat drie autos uitgebrand en twee zwaar beschadigd. Rond 05.00 uur kwam een melding binnen van een autobrand. De politie was snel ter plaatse en zag op dat moment twee autos in de brand staan. Omdat het vuur zich snel verspreidde, werd besloten om twee nabij gelegen woningen te ontruimen. Zes volwassenen en één baby moesten de woningen verlaten. De politie heeft de autobranden in onderzoek.

Mishandeling na verkeersruzie

WOERDEN - Op donderdagmiddag 24 november is een 59-jarige man uit Woerden aangehouden voor het plegen van mishandeling.

Omstreeks 17.25 uur fietste een 39-jarige man uit Woerden over de Hazelaarstraat. Hij verklaarde te zijn afgesneden door een 59-jarige automobilist. De fietser is vervolgens achter de automobilist aangereden. Op de Berkenlaan stopte de automobilist en gaf de fietser met zijn paraplu een klap op de auto. Hierop gaf de 59-jarige man enkele klappen aan de 39-jarige man. De politie hield de automobilist aan. Met een bekeuring keerde hij huiswaarts.