BOVAG

BOVAG Belangengemeenschap heet voortaan BOVAG Ledenwinkel.nl

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 25-11-2005


Per 25 november verandert de BOVAG Belangengemeenschap haar naam in BOVAG Ledenwinkel.nl. Tegelijkertijd introduceert de BOVAG Ledenwinkel.nl het nieuwe marketingconcept BOVAG BEST BUY. Met de naamsverandering en volledig vernieuwde webwinkel wil BOVAG Ledenwinkel.nl zijn bekendheid onder de leden verbeteren en het gebruikersgemak vergroten. Hierbij ligt het accent op het unieke inkoopvoordeel dat de BOVAG Ledenwinkel.nl zijn leden biedt.

BOVAG Ledenwinkel.nl genereert inkoopvoordeel op een breed terrein, exclusief voor leden. Met zijn volledig vernieuwde webwinkel wil BOVAG Ledenwinkel.nl duidelijker zichtbaar zijn voor deze leden en het gebruikersgemak via internet optimaliseren. In de BOVAG Ledenwinkel.nl kunnen haar leden voorgeselecteerde kwaliteitsproducten kopen tegen een scherpe prijs. Via het marketingconcept BOVAG BEST BUY presenteert BOVAG Ledenwinkel.nl actuele acties en aanbiedingen en introduceert zij nieuwe producten en diensten. Uiteindelijk met één doel: het bieden van de beste koop.

De heldere naam, het frisse ontwerp en nieuwe logo dragen bij aan de verbeterde gebruikerservaring. Mede door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke vormgeving kunnen de leden gemakkelijker en sneller bestellen via internet. Verkoop en communicatie via de online ledenwinkel zullen daarom een steeds grotere rol gaan spelen. De overige communicatiekanalen zoals fax en email blijven bestaan.

Vanaf 25 november kunnen de leden de digitale deuren van BOVAG Ledenwinkel.nl feestelijk komen openen. Hierbij maken zij kans op uiteenlopende prijzen, zoals een slagroomtaart en een jaar lang gratis koffie voor de zaak. Tijdens deze introductiecampagne kunnen de leden het gemak en voordeel van de nieuwe BOVAG Ledenwinkel.nl zelf ervaren.

BOVAG is de brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.