Eemland noord 10.10 uur

Utrecht 25-11-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Fietsverlichtingscontroles

BAARN De wijkpolitie heeft donderdag 24 november, van 07.15 tot 08.00 uur, een fietsverlichtingscontrole gehouden op diverse locaties in de gemeente Baarn.

Tijdens de controle werden 15 bekeuringen uitgeschreven. In 11 gevallen ging het om het niet voeren van de fietsverlichting. De overige bekeuringen vielen voor het negeren van het rode licht van de spoorwegovergang op de Torenlaan en het verkeerslicht op de Javalaan.

SOEST Een fietsverlichtingscontrole vond ook plaats op diverse locaties in Soest. Dit gebeurde in de avonduren van donderdag 24 november waarbij in 14 gevallen een bekeuring volgde.

Hennepplantage ontmanteld

SOEST De politie heeft donderdag 24 november een hennepplantage op de Wieksloterweg OZ aangetroffen en ontmanteld.

In de kwekerij, die over drie gebouwen was verdeeld, werden 476 planten en 342 stekken van hennepplanten aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom.

In overleg met justitie werd alle apparatuur en de planten inbeslaggenomen.

De eigenaar, een 37-jarige inwoner van Soest, krijgt een proces-verbaal.

Laad- en loshaven gecontroleerd

SOEST De wijkpolitie heeft donderdagmorgen 24 november de laad- en loshaven aan de van Weedestraat en de Burgemeester Grothestraat gecontroleerd.

In 5 gevallen hadden automobilisten hun auto geparkeerd op de parkeerplaatsen voor het vrachtverkeer en volgde een proces-verbaal.