Ingezonden persbericht


Persinformatie

Schiffmacher veilt Designer Senseo(TM) koffiezetapparaten ten bate van Orange Babies

'Exclusieve Senseo' s by Schiffmacher ultieme gadget'

Amsterdam, 24 november 2005- Vandaag is het zover! Vanaf 20.00 uur tot en met 4 december 2005 veilt het digitale veilinghuis eBay, drie ultieme designer-Senseo(TM) koffiezetapparaten, die exclusief werden 'gepimpt' door 's Neerlands bekendste tatoeage-artiest en kunstenaar Henk Schiffmacher. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan Orange Babies, een humanitaire stichting die zich inzet voor preventieve hulp aan AIDS-slachtoffers in Afrika.

GeĂŻnteresseerden die willen bieden, kunnen terecht op www.ebay.nl waar men via een speciale button op de homepage direct wordt doorgewezen naar de betreffende veiling. 'Het is een unieke mogelijkheid om een exclusieve Senseo(TM) te kopen (kerst tip!) en tegelijkertijd een goed doel te steunen', aldus Henk Schiffmacher, tevens ambassadeur van Orange Babies.

In het kader van ArtWorks, het kunstinitiatief van Senseo(TM), besloot Henk Schiffmacher mee te werken aan dit unieke initiatief om een aantal Senseo(TM) koffiezetapparaten eens creatief onder handen te nemen. Naast Schiffmacher zijn er de afgelopen maanden vele honderden kunstenaars geweest die hun kunstwerken hebben laten inspireren door koffie en/of Senseo(TM).

ArtWorks biedt de jonge creatieven naast landelijke exposure via de website, www.senseo.nl/artworks, ook nog eens schitterende exposuremomenten tijdens grote exposities en via diverse media. De finale van de kunstcompetitie zal begin februari 2006 plaatsvinden op een top-secret locatie ergens in Nederland.

--- Einde bericht ----



Ingezonden persbericht