Politie Gelderland-Midden

Arnhem - gewonde bij vechtpartij: twee man opgepakt
Publicatiedatum: 25-11-2005 12:21:15

Bij een vechtpartij op de Pauwstraat in Arnhem is vrijdagochtend een 21-jarige man uit die stad gewond geraakt. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis onder behandeling stellen. De politie heeft kort na de vechtpartij twee Arnhemmers van 25 en 30 jaar opgepakt. Zij worden verdacht bij de vechtpartij betrokken te zijn geweest. Even voor vijf uur in de ochtend werd bij de politie gemeld dat er op de Pauwstraat zou worden gevochten. Agenten troffen even later het gewonde slachtoffer temidden van omstanders aan. Op aanwijzen van getuigen konden de agenten even later op de Nieuwe Oeverstraat de twee verdachten aanhouden. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten. Over de precieze toedracht van de vechtpartij is nog niet veel bekend. De politie onderzoekt de zaak.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - mislukte tasjesroof: vrouw gewond

Publicatiedatum: 25-11-2005 12:18:22

Een 43-jarige vrouw uit Arnhem is donderdagavond gewond geraakt bij een poging tot tasjesroof op de Akkerwindestraat in haar woonplaats. Het slachtoffer liep naar eigen zeggen rond kwart over zeven op straat en zou plotseling omver geduwd zijn door een onbekend persoon. De Arnhemse liep daar verwondingen bij op. De onbekende probeerde er vervolgens met haar tas vandoor te gaan maar dat mislukte. Nadat de vrouw was opgestaan en om zich heen keek zag ze niemand meer. Het slachtoffer waarschuwde de politie. De vrouw moest zich onder doktersbehandeling stellen en deed aangifte. Een signalement van de belager is niet bekend. Desondanks roept de politie eventuele getuigen op te reageren via 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - man aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 25-11-2005 12:17:48

De Arnhemse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 41-jarige man uit die stad aangehouden na een melding van huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 46-jarige ex-vriendin bij een ruzie zou hebben mishandeld. Ook zou hij hun 10-jarige kind en de hond hebben meegenomen. De vrouw bleek licht gewond en deed aangifte. Gewaarschuwde agenten gingen vervolgens naar de woning van de 41-jarige Arnhemmer en troffen hem daar thuis aan. De man werd daarop aangehouden. Het kind en de hond werden teruggebracht naar het slachtoffer. De verdachte Arnhemmer is voor onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Halt na winkeldiefstal

Publicatiedatum: 25-11-2005 12:17:17

Een vijftienjarig meisje uit de gemeente Overbetuwe hangt wellicht een alternatieve straf boven in hoofd wegens winkeldiefstal. Het meisje werd donderdagmiddag door de Arnhemse politie aangehouden. Beveiligingspersoneel betrapte het meisje bij een zaak aan de Vijzelstraat. Ze bleek sieraden bij zich te hebben die niet waren afgerekend. Het meisje werd aan de politie overgedragen en bekende de diefstal. Na verhoor is ze aan haar ouders overgedragen. Het meisje is doorverwezen naar bureau Halt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---