Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

25 november 2005

Zutphen - Inbraak in café

Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag (24/11) ingebroken in een café aan de Isendoornstraat. De dieven kwamen via een zijdeur het pand binnen en haalden de gokkasten leeg. Verder verdween er onder meer sterke drank en een computerscherm. De 23-jarige eigenaar ontdekte donderdagmorgen rond 09.30 uur de inbraak en lichtte de politie in die een onderzoek instelt.

Zutphen - Diefstal schoudertas

Een onbekende heeft donderdagmorgen (24/11) op de Beukerstraat uit de fietstas van een 75-jarige vrouw uit Zutphen haar schoudertas gestolen. De vrouw deed rond 10.15 uur haar schoudertas in de fietstas en ontdekte later dat deze verdwenen was. Zij lichtte de politie in die een onderzoek instelt.

Zutphen - Wapen WO-II gevonden

Een 55-jarige werknemer uit Almere van een aannemersbedrijf ontdekte donderdag (24/11) in een pand aan de Laarstraat een vuurwapen uit de Tweede Wereldoorlog. Het wapen, een Walther P38, werd in een holster compleet met een doos van 9 mm patronen onder een kast aangetroffen. De werknemer trof het wapen aan tijdens verbouwingswerkzaamheden. De man lichtte de politie in en gaf het wapen af. De politie onderzoekt of er meer informatie over het vuurwapen te verkrijgen is.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58

---- --