Eemland zuid, 14.50 uur

Utrecht 25-11-2005 - Extra Nieuwsbericht district Eemland zuid

Getuigen gezocht van zedenmisdrijf

AMERSFOORT woensdagavond 23 november vond op de Hoefseweg, nabij het industrieterrein de Hoef, een zedenmisdrijf plaats waarbij een vrouw het slachtoffer werd. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 20-jarige vrouw uit Amersfoort reed omstreeks 23.15 uur over het fietspad van de Hoefseweg in de richting van Station Schothorst. Net nadat het slachtoffer over het viaduct van de Rondweg was gefietst, werd zij aangesproken door een tot nu toe onbekende man die haar direct van haar fiets aftrok. De man beroofde haar en pleegde daarna een zedenmisdrijf. Hierna reed hij op de fiets van het slachtoffer weg in de richting van het Station Schothorst.

Het signalement van de dader luidt: blanke man, lichtkleurige ogen, tussen de 30 en 50 jaar oud en ongeschoren. Opvallend was dat de man een dikke bierbuik had. De fiets was een goudkleurige oud model dames fiets.

De politie is op zoek naar getuigen van dit misdrijf. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland zuid, tel.: 0900 88 44.