Integratie Honeywell en Eaton Holec

Honeywell

http://www.honeywell.com

PERSBERICHT VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

Amsterdam, november 2005

Uitbreiding mogelijkheden woningautomatiseringssystemen Integratie Honeywell en Eaton Holec verhoogt functionaliteit domotica

Als specialisten op het gebied van domotica zijn Eaton Holec en Honeywell continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van de mogelijkheden op het gebied van woning-automatisering en de functionaliteit van hun producten.

Eaton Holec brengt sinds 2001 het succesvolle product Xanura op de markt, een modulair inzetbaar en zeer flexibel woningautomatiseringssysteem. Een product dat inmiddels niet meer is weg te denken. Honeywell is al jaren actief op het gebied van domotica met Hometronic, het woningautomatiseringssysteem voor verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging en inschakeling van elektrische apparatuur. Maar ook het nieuwe Honeywell Hommed, met telemedicine (zorg op afstand), is weer een volgende stap om een totaaloplossing op het gebied van domotica te kunnen bieden.

Honeywell is in 2004 een samenwerking aangegaan met Eaton Holec. De integratie van het Eaton Holec Xanura-systeem in het Hometronic systeem is een groot succes geworden. Het is nu mogelijk om vanuit één centraal punt beide systemen op eenvoudige wijze te bedienen. Op deze manier wordt tegemoet gekomen aan de wensen van veel afnemers om meer functies te integreren in één systeem. Deze combinatie is de ideale oplossing met betrekking tot de verwarmings- en lichtregelingen gecombineerd met beveiliging en aangevuld met toegangscontrole en zorgapplicaties, voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.
De vrijwel onbeperkte mogelijkheden en het grote bedieningsgemak maakt Xanura, gecombineerd met Hometronic, tot een volwaardig en gebruiksvriendelijk automatiseringssysteem voor ieder type bewoner.

Door middel van deze integratie kunnen beide bedrijven elk vanuit hun eigen visie en inbreng de klant een totaaloplossing aanbieden voor de perfecte automatisering van hun woning.

EINDE BERICHT

NB voor de redactie:
Contactpersoon Honeywell:
Ton Koekenbier
T: 020-5656357 Email:ton.koekenbier@honeywell.com Web:www.honeywell.nl