Gemeente Leeuwarden


Inschrijving Leeuwarder ondernemersprijs 2005 geopend

Bron: Gemeente Leeuwarden (25-11-2005) Kunst voor uitzonderlijke ondernemersprestatie Leeuwarder ondernemers kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de Leeuwarder Ondernemersprijs. Heeft uw bedrijf een uitzonderlijke prestatie geleverd, dan bent u wellicht de winnaar van de Leeuwarder Ondernemersprijs 2005
. De prijs bestaat uit een kunstwerk van een Friese kunstenaar ter waarde van EUR 2000,-. Inschrijving is nog mogelijk tot 30 november 2005.

Met deze prijs, die dit jaar voor de achtste keer wordt uitgereikt, wil de gemeente Leeuwarden onderscheidend ondernemerschap in de breedste zin van het woord stimuleren. In aanmerking komen bedrijven waarvan de hoofd- en/of nevenvestiging in de gemeente Leeuwarden is gevestigd. De jury kijkt bij de beoordeling o.a. naar visie, durf en doorzettingsvermogen. Prestaties kunnen liggen op alle vlakken van ondernemerschap, van productie tot marktbenadering en van personeelsbeleid tot relaties met leveranciers en omwonenden.

Bedrijven kunnen zich inschrijven door een korte beschrijving in te sturen van de door de onderneming geleverde prestatie. Het is ook mogelijk een ander bedrijf als kandidaat voor te dragen.

Aanmelding en informatie:

Kamer van Koophandel voor Friesland
T.a.v. de heer K.G. van den Berg
Leeuwarder Ondernemersprijs
Antwoordnummer 6015
8900 VC LEEUWARDEN
Te. 058-2954204
E-mail: kberg@leeuwarden.kvk.nl

De prijs is een initiatief van de gemeente Leeuwarden. De jury staat onder voorzitterschap van de nestor van de gemeenteraad, de heer H. ten Hoeve.