Politie Rotterdam Rijnmond

Middaguitgave vrijdag 25 november

* POLITIE ZOEKT MAN DIE HULP AAN INVALIDE VROUW BOOD NA BEROVING IN

SPIJKENISSE
ROTTERDAM - Het rechercheteam dat bezig is met het onderzoek naar de beroving van een invalide vrouw op de Papendijk nabij de Beerenplaat, is op zoek naar een man die eerste hulp aan de vrouw heeft verleend. Zij willen hem graag als getuige horen. De recherche wil graag spreken met deze man. De man was gekleed in wielerkleding en reed op een sportfiets (vermoedelijk mountainbike of racefiets). Hij was slank en is vermoedelijk rond de 50 jaar of ouder. Hij wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van het district De Eilanden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Ochtenduitgave vrijdag 25 november

* OVERVAL SNACKBAR
ROTTERDAM - De recherche van het district Noord stelt een nader onderzoek in naar een overval die donderdagavond op een snackbar aan de Treubstraat plaatsvond. Drie nog onbekende mannen kwamen de zaak in en bedreigden personeelsleden met een vuurwapen. De overvallers eisten geld en gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor.


* DIENSTHOND NERO HOUDT MAN AAN NA MISHANDELING EN VERNIELING

SCHIEDAM - Politiemensen van het district Waterweg-Noord hebben vrijdagochtend een 33-jarige Rotterdammer aangehouden, verdacht van mishandeling en vernieling. Omstreeks vier uur kwam de melding dat een vrouw door haar ex-man was mishandeld. Tevens zou hij een ruit van de taxi van haar broer en de toegangsdeur van de flat aan de Van Hallstraat hebben vernield. Samen met diensthond Nero zetten politiemensen de achtervolging in toen zij de verdachte in de omgeving zagen. Nero heeft de verdachte in de bossages bij De Meesterstraat aangetroffen. De Rotterdammer is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld.