Interim CEO Vodafone Nederland Alexander Schuit met pensioen

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Guy Laurence nieuwe CEO Vodafone Nederland

Maastricht, 25 november 2005 - Alexander Schuit, die sinds april 2005 interim Chief Executive Officer (CEO) van Vodafone Nederland is, gaat met pensioen. Guy Laurence, Global Terminals & Consumer Marketing Director bij Vodafone Group, is benoemd als de nieuwe CEO van Vodafone Nederland met ingang van 1 januari 2006.

Alexander Schuit is sinds juni 2000 werkzaam bij Vodafone Nederland. Hij begon zijn loopbaan bij Vodafone als Chief Financial Officer en lid van de Management Board. In april 2005 werd Alexander Schuit benoemd als interim CEO van Vodafone Nederland.

Guy Laurence begon in 2000 bij Vodafone als Chief Marketing Officer en daarna als CEO van Vodafone Content Services. Vanaf 2002 leidt hij de Consumenten tak bij Vodafone Group Marketing. Voorafgaand aan Vodafone, heeft hij verschillende commerciële, marketing en leidinggevende functies bekleed bij verscheidene media bedrijven, zoals Chrysalis Records, Carlton Television, Universal/Paramount Cinemas en MGM Studios waar hij de leiding had over de Internationale Distributie en Marketing voor 31 landen.

Paul Donovan, CEO van de OVS Regio: 'Ik wil Alexander bedanken voor zijn bijdrage en betrokkenheid bij Vodafone. In zijn functies als Chief Financial Officer en interim CEO heeft Alexander visie en leiderschap getoond en heeft het bedrijf een significante groei doorgemaakt. Alexander heeft aan dit succes een wezenlijke bijdrage geleverd. Daarnaast wil ik Guy graag verwelkomen in Nederland. Guy brengt leiderschap en een onnavolgbare kennis mee op het gebied van consumenten, terminal en marketing strategie waar we ons de afgelopen drie jaar sterk op hebben gericht. Ik wens Guy heel veel succes in zijn nieuwe rol en Alexander alle goeds met zijn pensioen.'