2e persbericht van vrijdag 25 november 2005

Eindhoven 25-11-2005 - Berichten uit de regio

Bergeijk: Voortgang rechercheonderzoek

Het rechercheteam dat is gevormd na de dood van de 62-jarige man uit Bergeijk is vandaag verder gegaan met het onderzoek. Er zijn verschillende getuigen gehoord en er zullen in de komende dagen nog meer getuigen gehoord worden. In Den Haag is vandaag de sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. De uitslag daarvan wordt afgewacht. De 21-jarige verdachte is vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De verdachte blijft vast zitten.

Vrijdagmiddag is in verband met het onderzoek door twee duikers gezocht in een vijver aan de Weerwolf, op industrieterrein Waterlaat in Bergeijk. Het rechercheteam verwacht daar aanwijzingen te vinden die te maken hebben met het onderzoek. Dit heeft nog geen resultaat gehad, daarom wordt daar morgen, zaterdag, nogmaals door duikers gezocht.

Eindhoven: Diefstal bestelauto

Vrijdagmorgen tussen 9.25 en 10.00 uur is op de Markt in Eindhoven een witte Mercedes Benz 412D met het kenteken 38-BP-ST gestolen. De auto was geladen met pakketpost. De bestuurder was bezig met het afleveren van post bij verschillende winkels. De auto was afgesloten.

Helmond: Inbraak in woning

Vrijdag is ingebroken in een woning aan de Pastoor van Leeuwenstraat in Helmond. Het slot van de achterdeur werd door de dief opengebroken. Er zijn een videocamera, een fotocamera en een horloge gestolen.

Cranendonck: Verkeersongeval

Vrijdagmorgen rond 7.45 uur is op de Sterkselseweg in de gemeente Cranendonck een 27-jarige man uit Maarheeze met zijn auto tegen een boom gebotst. De auto van de man ging in de slip mede vanwege het gladde wegdek en botste tegen een boom. Het slachtoffer is met nekletsel naar een ziekenhuis gebracht.