Dienstenbond CNV

Alweer een reorganisatie bij Maetis arbo
25-11-2005

Vandaag 25 november 2005 om 14.30 zijn wij, CNV Dienstenbond, door Maetis arbo geïnformeerd omtrent een nieuwe reorganisatieronde waarbij ongeveer 70 arbeidsplaatsen zullen verdwijnen. Bijna alle functies worden hierdoor in meer of mindere mate geraakt. Het teruglopen van de klantenportefeuille (markteffect), bestaande klanten die een goedkopere dienstverlening claimen (prijserosie) en de noodzaak tot het investeren in groei van de onderneming in nieuwe vormen van dienstverlening zijn de voornamelijke aanleiding voor bewuste reorganisatie, aldus Maetis arbo.

Op een zeer korte termijn moet CNV Dienstenbond over de voorgenomen reorganisatie gaan overleggen met zowel Maetis arbo als de Ondernemingsraad (OR). Centraal staan hoe de sociale gevolgen van de werknemers worden opgevangen, toepassing c.q. verlenging van het sociaal plan (SP) en preventief beleid richting de toekomst. De komende weken zullen wij u hierover regelmatig op de hoogte stellen van de ontwikkelingen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh, bereikbaar per telefoon 010 - 265 11 11 of per e-mail: rotterdam@cnvdibo.nl