Oldelft benelux



---

Oldelft Benelux B.V. feliciteert Rogan-Delft met het behalen van de Frost & Sullivan Product Innovation Award

Gedurende het jaar 2005 heeft het gerenommeerde onderzoeksbureau Frost & Sullivan een onafhankelijk onderzoek gedaan onder PACS leveranciers. Na dit uitgebreide onderzoek kwam het totale PACS product van Rogan-Delft als meest innovatieve product naar voren.

Deze prestigieuze award verdient Rogan-Delft met haar nieuwste product, waarbij de schaalbaarheid en de flexibiliteit van het PACS als uitmuntend werden beoordeeld. Ook het feit dat het Rogan Online XS PACS zich aanpast aan de workflow van de radioloog en dat het tevens toepasbaar is in de multi-tiered klinische omgeving sprong er uit. Daarnaast sprongen ook de integratie met 3D oplossingen en het pay-per-study model er uit.

"Wij zijn vereerd om deze award te ontvangen. Voor ons is dit de bevestiging van een onafhankelijk analist dat onze oplossing gebaseerd op het Everything OnLine concept uniek is", zegt Bart Hendriks van Rogan-Delft. "Wij zullen blijven luisteren naar onze klanten om hen de volgende generatie PACS oplossing te leveren zoals wij al meer dan 17 jaar doen."

"Natuurlijk feliciteren wij Rogan-Delft van harte met deze prestigieuze award", zegt Fred van Slooten van Oldelft Benelux. "Dit onafhankelijke onderzoek bewijst dat wij al jaren succesvol zijn met innovatieve digitale oplossingen in de gezondheidszorg."

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux, onderdeel van Delft Diagnostic Imaging is de System Integrator en Service Provider gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Oldelft Benelux B.V., Veenendaal, 24 november 2005

Voor nadere informatie:
F.J. van Slooten
Tel.: 0318-583125
Email: fvslooten@oldelft.nl

Copyright © 2005 Oldelft Benelux All rights reserved.

e-mail this page print this page