Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 24 november 2005

Persbericht

Ontwerp-bestemmingsplan "Zandwinning Traandijk te Echten"

Het bestemmingsplan "Zandwinning Traandijk te Echten" is in ontwerp klaar. Het bestemmingsplan is opgesteld met het doel een winplaats voor beton- en metselzand planologisch in gemeente De Wolden mogelijk te maken. Het gaat om het gebied ten westen van de Traandijk in Echten tussen de Oshaarseweg en de Hoogeveense Vaart. In het bestemmingsplan is een daarbijhorende ontsluiting via de Willem Moesweg in Veeningen opgenomen en ook de realisatie van een fietsverbinding via een brug over de Hoogeveense Vaart tussen Veeningen en Echten ter plaatse van de Willem Moesweg in Veeningen en de Traandijk in Echten.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt tot 5 januari voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Zuidwolde. Ook is het bestemmingsplan op de website www.dewolden.nl te vinden onder de rubriek 'Actueel', 'Plannen en Projecten'.

Iedereen kan gedurende de periode van terinzagelegging een zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan aan de gemeenteraad van De Wolden kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van gemeente De Wolden, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt via de administratie van de afdeling VROM, tel. (0528) 378200.

///////////////////////////////




Gemeente De Wolden