Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 23 november 2005

In de prijzen door winkelen in Amersfoort

Vandaag hebben 80 klanten van de binnenstad Amersfoort een parkeerabonnement, een dinerbon of theaterbon gewonnen. Zij deden vorige maand mee met een originele spaaractie die de Stichting Binnenstadsmanagement had georganiseerd.

Drie weken achtereen een kaart verzamelen. Dat was de opdracht van de spaar-drie-kaarten-actie. Wie een compleet setje van drie kaarten had, maakte kans op twee maanden gratis parkeren of een diner- of theaterbon voor twee personen. De voorzitter van de Stichting Binnenstadsmanagement Amersfoort, de heer Dick van Doleweerd, trok vandaag de 80 winnende setjes.

De actie is een initiatief van de ondernemers van de binnenstad Amersfoort, verenigd in de Stichting Binnenstadsmanagement, in samenwerking met ParkeerService Amersfoort, Eetcafé Happerij en Tapperij,/Café Restaurant In den Kleinen Hap,/Partycatering en Organisatieburo Feest & Zo,/Café In den Grooten Slock en theater De Flint. Ter promotie van de winkels in de binnenstad worden er het gehele jaar door aantrekkelijke consumentenacties georganiseerd. Eerdere acties die dit jaar gehouden werden in samenwerking met Proef Amersfoort en het Dutch Open tennistoernooi, bleken zeer succesvol. Aan de spaar-drie-kaarten-actie deden honderden consumenten mee.

Op de foto: een van de winnaressen, mevrouw N. Slangewal, neemt haar prijs - een dinerbon - in ontvangst uit handen van de heer Dick van Doleweerd.

Noot voor de redactie (