Ingezonden persbericht

Directeur re-Activate wint Evon Award

HILVERSUM, 20051125 -- Op 17 november werd de uitslag bekend gemaakt van de Evon Award voor Beste Vrouwelijke Ondernemer van het jaar 2005. Deze verkiezing is een initiatief van Gooi- en Eemland Business Magazine en het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (Evon). Dit jaar lag de nadruk op de aspecten innovatie, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. De uitslag werd bekend gemaakt na een avondvullend programma in de Kamer van Koophandel te Amersfoort.


Het jury rapport oordeelde als volgt over de winnares:
De jury heeft Annelies Gieling van re-Activate unaniem als winnaar aangewezen.
Annelies Gieling beschikt over een bewonderenswaardige dosis doorzettingsvermogen. Zij heeft bewezen op een creatieve en onconventionele manier mensen aan elkaar te kunnen binden in een branche die niet als innovatief bekend staat. Zij zet zich vol overgave in om een maatschappelijk moeilijke problematiek aan te pakken op een opvallend ongebruikelijke wijze. Indrukwekkend is haar omzet, die zij met haar wijze van ondernemen in slechts twee jaar tijd heeft weten te realiseren. Door haar manier van werken heeft Annelies naamsbekendheid veroverd bij organisaties als bijvoorbeeld CWI en UWV.
De jury wil haar met deze prijs stimuleren om deze kunst, waarin zij zeer krachtig is, nog meer bij individuele bedrijven in te zetten (waar zonder meer nog veel missiewerk te verrichten valt). Bovendien wil de jury met deze prijs graag een kleine bijdrage leveren aan de wens van Annelies om de wereld een stukje mooier te maken.

PASSEND WERK
re-Activate geeft een intensieve, integrale en multidisciplinaire begeleiding en ondersteuning naar passend werk aan mensen met een HBO werk- of denkniveau en 35+ die vanuit een outplacement of WW / WAO situatie zelf een bureau mogen kiezen.
Het motto van re-Activate is: Begin vandaag. Kies zelf. Geloof in eigen kracht.

re-Activate heeft een heel eigen aanpak. Zo kiest de klant zelf zijn coach uit een groot team van professionals na 3 kennismakingsgesprekken. Ook kiest hij zelf samen met de coach uit een scala aan workshops, trainingen en branchegerichte netwerkgroepen.

OP EIGEN KRACHT
Klanten van re-Activate brengen, nu nog onder de noemer 50-4-U, de kwaliteiten van 45+-ers onder de aandacht van werkgevers. Er ligt een "zee van kennis en ervaring" te wachten op exploitatie. Het doel is door middel van de gezamenlijke netwerken zoveel mogelijk klanten van re-Activate aan het werk te helpen in welke vorm dan ook.
Daarnaast groeit er een gezamenlijke adviesorganisatie waar klanten uit verschillende disciplines de krachten bundelen om opdrachten bij werkgevers te genereren.

re-Activate heeft vestigingen in Hilversum, Leiden en Nijmegen.




amgieling@re-activate.nl