Gemeente Wormerland


Subsidie voor schoolvoetbaltournooien in 2006

25 november 2005

Sportverenigingen kunnen een subsidie aanvragen voor een schoolsporttoernooi in 2006. De belangrijkste voorwaarden voor de subsidie zijn de volgende. Het toernooi moet bedoeld zijn voor alle basisscholen in Wormerland. En de scholen moeten er werk van maken dat ook kinderen meedoen die geen ster in sporten zijn. Het doel van de subsidie is dan ook tweeledig. Leerlingen van de basisscholen maken in schoolverband en samen met andere scholen kennis met een sport. En sportief minder-getalenteerde kinderen komen daarbij uitdrukkelijk aan bod.

Voor 2006 is een subsidiebudget beschikbaar met een plafond van ¤ 2.000. Sport- verenigingen moeten hun aanvraag voor 1 april 2006 indienen op een speciaal formulier. De subsidie per toernooi is ¤ 500. Daarbij geldt: op is op. Van de aanvragen komen eerst die sporttoernooien aan bod die in 2005 geen subsidie kregen. Vervolgens gaat de gemeente uit van volgorde van binnenkomst.

De gemeente verleent de subsidie op basis van de beleidsregel "subsidie school- sporttoernooien". Wilt u meer weten over de subsidieregeling of een aanvraagformulier, neemt u dan contact op met mevrouw J. Wolbers van onze afdeling Samenleving tel. 642 90 36, e-mail j.wolbers@wormerland.nl. Ook op onze website www.wormerland.nl via het digitaalloket kunt u de volledige tekst van de beleidsregel en het aanvraagformulier vinden.