Gemeente Helden

Nieuwe VVV-winkel in de Kaupman

Vanwege de ontwikkelingen in winkelcentrum ´de Pit´ in Panningen, is de VVV-winkel onlangs verhuisd naar winkelcentrum ´de Kaupman´ in Helden-Dorp. Met de Pool, de Heldense bossen, fiets- en wandelroutes om de hoek en de grote en kleine campings in de directe omgeving, bevindt de VVV zich hier midden in het toeristische hart van de gemeente Helden. Daarnaast is de verhuizing naar Helden-Dorp een logische stap in verband met de komst van een multifunctionele gemeenschapsaccommodatie met toeristisch en cultuurhistorisch streekcentrum aan de rand van de Heldense bossen. De VVV Helden ´nieuwe stijl´ gaat in dit streekcentrum een wezenlijke functie vervullen.

We spreken van een ´VVV nieuwe stijl´ want het is duidelijk dat de VVV meegaat met de snelle ontwikkelingen op het gebied van multimedia en internet. Ook gaat de VVV zich in het toekomstige streekcentrum meer richten op het ontwikkelen en aanbieden van op maat gesneden arrangementen in de (sub)regio.

Tot de komst van het nieuwe streekcentrum zullen de vrijwilligers van VVV Helden vanuit de nieuwe winkel KAUPMANSHOF 21 aan het binnenplein voorlopig nog dezelfde diensten verlenen als tot nu toe. U kunt hier terecht voor allerlei informatie en vragen over toeristische uitjes of tips, voor het kopen van IRIS-cheques, concert- of theaterbonnen, bioscoopbonnen, streekproducten, wandel- en fietsgidsen et cetera.

De openingstijden van de nieuwe VVV-winkel zijn: maandag van 14.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de VVV-winkel open van 9.30 uur tot 12.30 uur.

25-11-2005 09:12