Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 24 november 2005

The Partysquad op FunX!

Wat wil je doen dan!?

Het populaire DJ collectief The Partysquad krijgt zijn eigen radioshow op FunX supported by BNN. The Partysquad staat bekend om de unieke combinatie van opslepende beats en MC vocalen. Dit gaan zij nu vertalen naar een radioshow, vanaf 25 november elke vrijdagavond van 21:00 uur tot 22:00 uur in FunX Club.

"FunX heeft een heel divers publiek, het publiek waar wij ook voor draaien in clubs en op evenementen. Het is radio voor iedereen en daarom zijn we hartstikke enthousiast dat we de vrijdagavond gaan vullen op FunX supported by BNN," aldus Jerry van The Partysquad.

In de show wordt een mix van UrbanDance clubmuziek gecombineerd met MC vocalen. Net als in andere shows op FunX, levert de luisteraar ook bij The Partysquad de input. De luisteraar ontwikkelt zich tot "The Partysquad Straat Soldaat" door in de uitzending opmerkelijke en bijzondere verhalen uit de omgeving te vertellen.

The Partysquad scoort momenteel een hit met het nummer "Wat wil je doen", tevens de theme-song van de bioscoophit "Het Schnitzel Paradijs". Op FunX hebben zij hiermee een nummer 1 notering bereikt in de hitlijst: de XChart. Voor de kenner zijn de mannen van The Partysquad al veel langer graag geziene gasten in de Urban scène. De twee traden met hun succesvolle formule onder andere op bij 'Innercity' en '911'. Recentelijk waren zij ook het voorprogramma van de populaire rapper 50 Cent. De Amsterdamse Partysquad volgt met een eigen FunX-radioshow urban top dj's op zoals DJ Kazzanova (New York), Panjabi Hit Squad (Londen) en DJ Fai OZ (Curaçao).

FunX supported by BNN is te ontvangen via kabel, DAB en www.funx.nl. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht via de ether.

Ruben en Jerry van The Partysquad



Ingezonden persbericht