Ingezonden persbericht

Vrijdag 25 november / Cabaretduo Rots
Op vrijdag 25 november as treedt het cabaretduo Rots op met hun eerste avondvullend programma. Rots is een cabaretduo bestaande uit Irene van der Aart en Paulien Cornelisse. Ze komen beiden uit Amsterdam en werken zo'n drie jaar samen. Hun cabaret wordt beschreven als absurdistisch. Vorig jaar deden zij mee aan het Leids Cabaret Festival, waar zij tot de laatste tien deelnemers behoorden. De jury van dit festival betichtte Rots van talent en durf. Nu treedt Rots regelmatig op in kleine theaters en culturele centra. Tijdens het Flevolands Cabaretfestival 2005 won Rots de XL Cabaretprijs 2005.

Rots bestaat uit Irene van der Aart en Paulien Cornelisse. Irene is werkzaam als actrice, cabaretier en zangeres in opdracht van diverse entertainmentbureaus. Ze speelde ook een aantal seizoenen Pietje Bel in diverse theaters voor kinderen. Daarnaast maakt ze voor Theaterrestaurant Toussaint in Den Haag producties waarin ze zelf ook speelt. Paulien heeft in Amsterdam psychologie gestudeerd. Daarna werd zij journalist voor diverse bladen. Sinds enige tijd is zij stand-up comedian bij het gezelschap Comedytrain.

Reserveren
Indien u belangstelling heeft voor deze voorstellingen raden we u aan te reserveren. Reserveren kan via onze website www.xldeateliers.nl of telefonisch via telefoon 06 - 22 -84 84 11. Indien er nog kaartjes beschikbaar zijn kunt u deze uiteraard ook kopen aan de kassa. Deze is vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De entree voor beide voorstellingen bedraagt ¤ 10,- per persoon. Om de voorstellingen te kunnen zien dient u lid te zijn van XL Het Theaterhuis. Lidmaatschap bedraagt ¤ 5,- per seizoen (sept/juni). leden profiteren van kortingen en gratis voorstellingen. Voor houders van studenten en scholieren passen is het lidmaatschap gratis. hetzelfde geldt voor houders van een CJP.