Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, Muziekcafe De |Troubadour, Grand Cafe Den Herdenbergher Hardenberg

PERSBERICHT WK47

PodiumGroep.nl presenteert:
'BOOGIENIGHT', 'MONKEYBASS INDOOR', 'TEENAGEPARTY' EN 'RELAX'

Hardenberg-, Vrijdag (25-11) begint het weekend in De Troubadour met de derde editie van 'Veronica's Boogienight'. In samenwerking met Radio Veronica organiseert De Troubadour eens per maand een vrolijke 'gouwe ouwe party' met alle danceclassics uit de 80's & 90's en zo af en toe een uitstapje naar de zeventiger jaren. De warming-up doet de huisdeejays van De Troubadour en aanstaande vrijdag komt Veronicajock Erwin Peters voor een spetterende finale. In samenwerking met VERONICA hoor je de meest swingende hits van toen met natuurlijk veel discodreunen. Zaal open 21.00 uur.

PODIUM PARTYPALACE
Vrijdagavond (25-11) is het vanaf 22.00 uur de hoogste tijd voor weer een editie van: 'MONKEYBASS INDOOR' in Podium Partypalace. 'Monkeybass Events' en 'Exceptional Events' hebben weer hun best gedaan om er weer een spektakel van te maken of je nu hardstyle of hardcore liefhebber bent. Vanzelfsprekend zijn de resident Monkeybass dj's, Marc Stevens, Mica en Tim-E weer van de partij en niemand minder dan de alltime hardcore legende Paul Elstak zal Monkeybass komen laten zien waardoor hij na al die jaren nog steeds tot de top van de hardcore scène behoort. Verder optredens van Trilok & Chiren en last but not least is the C-town oudgediende Slavko weer van de partij. Hij zal de avond op zijn eigen energieke wijze openen. Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er weer een knaller van te maken.

Zaterdagavond (26-11) staat de maandelijkse Teenageparty vanaf 19.00 uur helemaal in het teken van één thema: PARTYTIME! Entree 5 Euro, incl. 2 consumptiemuntjes. Welkom op de maandelijkse 'Het Dak Mag Er Af Party'. Volop feest tussen 19.00 en 23.00 uur! De inmiddels Megapopulaire 'TP' is onze discoparty voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar. Steeds van 19.00 tot 23.00 uur met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. Absoluut geen alcohol en om 23.00 uur wordt zaal leeggemaakt.

Zaterdagnacht (26-11) staat de band RELAX vanaf 24.00 uur on stage in onze Partypalace theaterzaal omdat we november hebben benoemd tot; 'Live Maand'. Relax is een fantastische swingende Nederlandse liveband met een vreemd luchtje? Je zou het bijna denken als je de titel van hun tweede album vertaalt. 'Odeur de Clochard' betekent letterlijk 'geur van een zwerver'. Dit album is een afgeleide van de naam van het no-nonsense productieteam 'Equipe de clochard'. Het zwerversluchtje betekende in ieder geval de definitieve doorbraak van Relax en dit jaar maakten zij hun debuut op Parkpop. Rauwheid staat voorop bij Relax. Sinds de oprichting van de band in 1998 heeft Relax een kunst gemaakt van live optreden. Meer informatie over alle shows en optredens op www.podiumgroep.nl.

Einde persbericht