Ingezonden persbericht


Fitness club sportiom organiseert spectaculaire spinningmarathon

Deelnemers fietsen voor het goede doel: stichting KiKa

's-Hertogenbosch, maandag 7 oktober 2005 - Fitness Club Sportiom, de fitnessclub van het multifunctionele sportcentrum Sportiom te 's-Hertogenbosch, organiseert zondag 27 november een spectaculaire spinningmarathon. Van 09.00 uur tot 15.00 uur werken deelnemers zich in het zweet voor het goede doel. Tijdens deze gezellige en sportieve dag zamelen ze geld in voor stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Fitness Club Sportiom is zeer begaan met stichting KiKa en wil dan ook zorgen voor een hoge opbrengst. De fitnessclub zal de gehele opbrengst van de spinningmarathon én van de verkoop van de sportenergy dranken aan stichting KiKa schenken.

Sportieve marathon

De spinningmarathon op zondag 27 november in Fitness Club Sportiom wordt een groot spektakel. Van 09.00 tot 15.00 uur fietsen deelnemers voor het goede doel: stichting KiKa. Per fiets kunnen twee tot drie personen à ¤ 15,- p.p. deelnemen. De gehele opbrengst gaat naar stichting KiKa. Deelnemers kunnen zich tot maandag 21 november aanmelden. "Wij hopen dat de opkomst groot is en dat de opbrengst royaal zal zijn" aldus Cornel Schoeman, manager Fitness Club Sportiom. Het team met de meeste opbrengst voor het goede doel ontvangt tevens een spetterend prijzenpakket.

Stichting KiKa

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Sophia in Rotterdam, Willem-Alexander in Leiden, VU medisch centrum en Emma in Amsterdam, Wilhelmina in Utrecht, Beatrix in Groningen en UMC St. Radboud in Nijmegen. KiKa vraagt steun voor onderzoeken waarmee deze centra therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. KiKa staat voor minder pijn en strijd en meer genezing en kwaliteit.

Sportiom is multifunctioneel

Sportiom is hét meest complete sportcentrum van 's-Hertogenbosch en omgeving. In dit 22.000 m2 tellende sport- en vrijetijdscentrum is een unieke combinatie te vinden van schaatsbanen, zwembaden, een sporthal, een hypermoderne fitnessafdeling met sauna, squashbanen en diverse horecagelegenheden. Sportiom heeft diverse zwembaden. Naast het subtropisch zwemparadijs met Hawaïaanse sferen, zijn er een 25 meter bad en speciale doelgroepbaden. Uniek is ook de schaatsbaan die er uitziet als een dichtgevroren poolhaven. Op deze ijsbaan kan de bezoeker door grotten schaatsen en af en toe dwarrelen er zelfs sneeuwvlokken naar beneden. Sportiom biedt tevens diverse lessen voor bijna iedere doelgroep in aquasporten, schaatsen, fitness en bewegen.

Voor meer informatie over Sportiom 's-Hertogenbosch kunt u bellen met: 073-6464646 / 073-6464680. Ook kunt u een kijkje nemen op www.sportiom.nl.


---

Noot voor de redactie (