Gemeente Den Helder

24-11-2005 Maandag 28 november: Raad debatteert over structuurvisie Julianadorp Aanstaande maandagavond vindt een bijzondere raadsvergadering plaats. De raadsleden debatteren deze avond namelijk in gebouw t Tij op Noorderhaven in Juliandorp. Het onderwerp van het debat is dan ook een echte dorper aangelegendeheid: de structuurvisie van Julianadorp. Iedereen is van harte welkom bij dit raadsdebat waarin de volksvertegenwoordigers koppen met spijkers slaan voor de toekomst van Julianadorp. Het raadsdebat begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Politiek antwoord op enquête
Tijdens de drukbezochte dorpsmanifestatie op 15 oktober jl. is onder de bewoners van Julianadorp, de mening over een aantal belangrijke keuzes gepeild. Ruim driehonderd enquêtes werden ingeleverd. De 28e volgt hierop het politieke antwoord. De uitkomsten van deze enquête vormen namelijk, samen met allerlei andere gegevens, de basis voor de besluitvorming van de raadsleden. Tijdens het raadsdebat van 28 november komen alle enquêteonderwerpen aan de orde. Zo zal er vast een boeiende discussie ontstaan over de verkeersafwikkeling en over de kern(en) van Julianadorp. Maar ook onderwerpen als de invulling van het buitengebied en de identiteit van Juliandorp zullen de lippen losmaken. Het raadsdebat duurt uiterlijk tot 23.00 uur.

Nadat de raad de 28e november de kaders heeft gesteld en de koers heeft bepaald, wordt de conceptvisie afgemaakt. Op 1 maart neemt de gemeenteraad vervolgens een besluit over de conceptvisie.

inspreken
Ook bij deze raadsvergadering krijgt u de gelegenheid om uw mening te laten horen. Wilt u hiervan gebruik maken, meldt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren bij de raadsgriffie, telefoon (0223) 678105, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken.

raadsdebat structuurvisie - maandag 28 november gebouw t Tij-Noorderhaven 20.00 uur