Gemeente Noordenveld


Massale container omruil- en stickeractie van start

Gepubliceerd op: 24 november 2005

Wethouder Jan Bakker, portefeuillehouder milieu, neemt de eerste gft-container in ontvangst. Deze wordt hem op een ludieke manier aangeboden door de heer W. Feenstra, directeur Plastic Omnium. De overhandiging vindt plaats op maandag 28 november om ± 11.15 uur op de parkeerplaats voor het gemeentehuis in Roden. De wethouder neemt de container in ontvangst en plakt de eerste sticker symbolisch op de container.

Wethouder Jan Bakker: Na een periode van voorbereidingen, inventarisaties, mailingen en verschillende publicaties om de burger zo goed mogelijk te informeren en om het project goed en soepel te laten verlopen is het dan zover. Met de overhandiging van de container is het startsein gegeven voor de daadwerkelijke omwisselingactie voor de groene gft-containers en de bestickering voor zowel de groene gft-containers en de grijze restafvalcontainers. De omwisseling- en het plakken van de barcodestickers zullen in de hele gemeente Noordenveld doorgevoerd worden

De gemeente heeft Plastic Omnium BV (P.O) de opdracht gegund om samen met de gemeente het project uit te voeren. Samen hebben zij al een lange tijd een zakelijke relatie op het gebied van de levering van mini-containers. De reeks containers behoort vandaag de dag tot een van de meest volledige op de markt. Plastic Omnium houdt nadrukkelijk rekening met zaken als vormgeving, functionaliteit en kwaliteit.