Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Duitsland-week op KINK FM

Hilversum, 25 november 2005.

KINK FM staat vanaf maandag 28 november een week lang grotendeels in het teken van Duitsland. Er zal veel muziek uit Duitsland te horen zijn op de radiozender. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de Duitse taal, cultuur en historie en luisteraars maken kans op een groot aantal prijzen, waaronder een dagreis naar Keulen.

Tijdens het programma Avondland zijn komende week onder meer Philippe Remarque (voormalig Duitsland-correspondent en schrijver van het boek 'Boze Geesten Van Berlijn'), schrijver Dik Linthout ('Onbekende Buren') en directeur Ton Nijhuis van het Duitsland Instituut te gast. Ook besteedt KINK FM aandacht aan Duitse muziek met Vic van de Reijt, het WK Voetbal 2006 in Duitsland en aan Duitse wijn. Op donderdagavond zal de band De Kift Duitstalige versies van hun nummers spelen in het programma NightLiveXS.

De gehele week geeft KINK FM smakelijke prijzenpakketten weg, zoals worst en bier. Als hoofdprijs maken luisteraars de gehele week kans om op zaterdag 3 december een dagje naar een geheel vrijblijvende verkoopdemonstratie in Keulen te mogen!

Kink FM is overal in Nederland via de kabel te beluisteren en wereldwijd via internet, satelliet (digitaal) en itunes. Check www.kinkfm.com voor meer info over de kabelfrequenties of bel 0900-3001900



Ingezonden persbericht