Gemeente Lingewaard


Voorlopig tv-advies Programmaraad aan UPC

De Programmaraad Gelderland Zuid heeft in zijn vergadering van 17 november 2005 het voorlopig tv-advies voor de periode van juli 2006 tot juli 2007 vastgesteld. Dit advies is van belang voor de gemeenten in het werkgebied van de programmaraad: ruwweg het gebied van Geldermalsen tot Millingen aan de Rijn en van Arnhem tot Mook. Ook de gemeente Lingewaard behoort tot dit werkgebied.

Het gebied is opgedeeld in vijf regio's. Voor elke regio is een advies opgesteld. Abonnees van UPC kunnen via de website van de programmaraad (www.programmaraadgelderlandzuid.nl) reageren en laten weten of ze het wel of niet eens zijn met het advies. Op de website wordt uitgelegd hoe het advies in elkaar zit.

Midden januari zal de programmaraad zich opnieuw buigen over het advies. Bij de beraadslaging worden de reacties meegenomen die vóór 1 januari via de website zijn binnengekomen. Zonodig wordt het advies bijgesteld. Daarna legt de programmaraad het aan UPC voor. UPC is verplicht het definitieve advies op de kabel te zetten, tenzij er zwaarwichtige redenen zijn om dat niet te doen.

Bericht geplaatst 28 november 2005