PERSBERICHT - 2005-11-28

Aantal boekingen Vacansoleil licht toegenomen

Vacansoleil Camping Holidays in Eindhoven heeft in het boekjaar 2004/2005 het aantal boekingen met bijna 3 procent zien stijgen tot 109.000. Daarmee werd volgens de organisatie een aandeel bereikt van 19 procent in een markt van 2,5 mln. personen, die jaarlijks via een ANVR-reisorganisatie met de auto op vakantie gaan. De omzet bleef ten opzichte van het voorgaande boekjaar stabiel op ruim 83,- miljoen.

Vacansoleil is in de 37 jaren van haar bestaan uitgegroeid tot een organisatie met 120 medewerkers (102 op basis van fulltime) en ruim duizend mensen op de campings. Naast de hoofdvestiging in Eindhoven zijn er boekingskantoren in acht landen. Met een keuze van ruim 300 toppcampings in zestien Europese landen is Vacansoleil marktleider in de Benelux en Denemarken.

In de zojuist in een oplage van 1,5 miljoen exemplaren verschenen nieuwe Vacansoleil Camping Holidays brochure 2006 staan opnieuw meer campings dan vorig jaar. Er is een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd en het aantal bestemmingen voor kampeerders met eigen tent of caravan is uitgebreid.

Noviteiten
De belangrijkste noviteiten voor 2006 zijn:


- Vakantiebestemmingen uitgebreid onder meer in Frankrijk (Normandië), Italië (Toscaanse kust), Oostenrijk (Wenen) en Nederland (Friesland en Zuid Limburg).


- Bestemmingen goedkope Fly & Drives uitgebreid, waarbij reizigers naar de dichtstbijzijnde luchthaven vliegen en daarna met een huurauto verder reizen.

Route Mobiel

- Vacansoleil werkt met ingang van 2006 samen met pechhulpdienst Route Mobiel. Klanten van Vacansoleil krijgen 10% korting op het lidmaatschap van de dienst.


- Vacansoleil voorziet steeds meer stacaravans van een luxe veranda.

Bestellen
De brochure is voor gratis en eenvoudig te bestellen via de website www.vacansoleil.nl of via telefoonnummer 0800-0022 (gratis). Kijk voor meer informatie op de website of bel 0900-9899 (0,10 p/m).