Berenbuffet 2005: een knuffel voor een probleemkind

Nationaal fonds kinderhulp

Managers Netwerk Nederland (MNN)organiseert op 29 november het Berenbuffet. Honderd genodigde managers dienen voor dit buffet een knuffelbeer als toegangsbewijs mee te nemen. De beren worden geschonken aan Nationaal Fonds Kinderhulp, die ze verdeelt over de kindertehuizen.

Managers Netwerk Nederland denkt na afloop van het buffet ongeveer 1.000 beren of aan beren gerelateerde cadeaus aan Nationaal Fonds Kinderhulp te kunnen schenken. Laetitia Griffith, ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp en wethouder van de gemeente Amsterdam, is aanwezig bij het buffet.

Het Berenbuffet, dat dit jaar voor de negende keer wordt georganiseerd vindt op dinsdag 29 november van 17.30 tot 22.00 uur plaats bij Albron in De Meern. Resi Janmaat, sectormanager Medisch Kleuterdagverblijf De Kleine Plantage, zal tijdens het buffet een presentatie verzorgen met het thema: Jeugdzorg helpt. De Kleine Plantage maakt deel uit van Stek, organisatie voor jeugdzorg in Midden-Holland en Rotterdam.

Het Berenbuffet wordt mede mogelijk gemaakt door Albron, Douwe Egberts Coffee Systems, Managers Netwerk Nederland, Microsoft, Randstad en Vesting Finance.