Gemeente Zevenaar


Werkzaamheden aan het spoor buiten normale werktijden

Op 29 november start aannemer Volker Stevin in opdracht van ProRail met het oplassen en slijpen van wissels nabij overweg Molenstraat en het NS station Zevenaar. Op 4 december werkt Volker Stevin aan een wissel nabij overweg Stationstraat. Omwonenden zullen hier enige geluidhinder van ondervinden. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken hebben burgemeester en wethouders voorschriften aan de ontheffing verbonden. Eén van de voorschriften is dat de aannemer de direct omwonenden van tevoren schriftelijk van het tijdstip en de aard van de werkzaamheden op de hoogte moet stellen.

Burgemeester en wethouders hebben een ontheffing verleend aan de aannemer voor het uitvoeren van werkzaamheden buiten normale werktijd (een ontheffing als bedoeld in artikel 4.1.2.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2000 gemeente Zevenaar).

Terinzagelegging en bezwaar
De ontheffing is op 23 november 2005 in het gemeentehuis ter inzage gelegd bij de balie van de sector Ruimte en kan daar tijdens de openingstijden worden ingezien. Op afspraak is dit ook buiten de openingstijden mogelijk. Hiervoor kan men contact opnemen met de heer Van Drunen van de afdeling Handhaving, telefoonnummer 0316-595195. Verder wordt er op gewezen dat belanghebbenden binnen zes weken na verzending van de ontheffing daartegen een bezwaarschrift kunnen indienen bij burgemeester en wethouders.