Gemeente Driebergen

Ondertekening convenant Waterplan Heuvelrug

Op dinsdag 29 november wordt het convenant voor de uitvoering van het Waterplan Heuvelrug ondertekend in de Orangerie bij kasteel ' Huis Doorn'. De gemeenteraad van Driebergen-Rijsenburg heeft op 27 oktober 2005 het Waterplan Heuvelrug vastgesteld.
Vier gemeenten op de Utrechtse Heuvelrug, te weten Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum en Amerongen, de provincie Utrecht, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en Hydron Midden-Nederland waterpartners) hebben samengewerkt aan het opstellen van het Waterplan Heuvelrug. De gemeenteraden van de gemeenten Leersum, Doorn en Amerongen hebben het waterplan eveneens vastgesteld. De waterpartners zullen verder samenwerken aan de uitvoering van dit waterplan.
De wethouders S. Klijnhout van de gemeente Driebergen-Rijsenburg, E. van Wijngaarden van de gemeente Amerongen, J. Koudijs van de gemeente Leersum en de heer A. Spaandonk van de gemeente Doorn zullen samen met de directie van Hydron Midden Nederland en het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden onder toezicht van de gedeputeerde van de provincie Utrecht het convenant ondertekenen.

---

Gemeente Driebergen-Rijsenburg