Gemeente Wijk bij Duurstede

Commissie van advies voor de bezwaarschriften

De voorzitter van de commissie van advies voor de bezwaarschriften maakt bekend, dat deze commissie op dinsdag 29 november 2005 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis (commissiekamer) bijeen komt om de volgende bezwaarschriften te behandelen:

19.30 uur Bezwaarschrift inzake het afwijzen van het verzoek tot het verstrekken van een Europese gehandicaptenparkeerkaart.

20.00 uur Bezwaarschrift inzake het verlenen van een bouwvergunning voor het plaatsen van een overkapping aan de Bonifatiusstraat 5 te Wijk bij Duurstede.

20.30 uur Bezwaarschrift inzake de afwijzing van een tweetal aanvragen voor bijzondere bijstand.

21.00 uur Drie bezwaarschriften inzake het verstrekken van een kapvergunning voor het kappen van drie bomen naast de Kromme Stelakker 35A te Cothen.

Tijdens de openbare hoorzittingen worden de uitgenodigde belanghebbenden in de gelegenheid gesteld hun standpunt toe te lichten. Degene die een hoorzitting wil bijwonen, kan zich kort voor het aangegeven tijdstip bij de bode melden. De voorzitter kan echter besluiten dat een hoorzitting niet openbaar is, indien hierom door belanghebbenden wordt verzocht, of indien dit naar het oordeel van de voorzitter van de commissie gewenst is.


* Geplaatst op: 23-11-2005 10:57:09