Gemeente Beuningen


Inloopavond verkeersmaatregelen Weurt

Rijkswaterstaat Maaswerken gaat in april 2006 aan de slag met het verhogen van bruggen over de Sluis Weurt. De totale werkzaamheden zullen naar verwachting twee jaar duren. Zeker is dat er ook overlast zal ontstaan. We doen ons uiterste best om die overlast waar mogelijk voor u te beperken. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Rijkswaterstaat die het werk uitvoert.

De gemeente moet voordat de werkzaamheden beginnen een verkeersbesluit nemen over de omleidingen. Rijkswaterstaat Maaswerken heeft inmiddels een verzoek voor een verkeersbesluit aan de colleges van de gemeente Beuningen en Nijmegen gedaan.
Voordat het college van Beuningen een besluit neemt, willen wij u graag eerst informeren. Alle inwoners in Weurt hebben hierover een nieuwsbrief ontvangen. Ook nodigen wij u hierbij van harte uit voor de gemeentelijke inloopavond in de Kloosterhof op dinsdag 29 november. U kunt binnenlopen tussen 19.30 en 21.30 uur. Als er nog opmerkingen of suggesties voor aanvullende verkeersmaatregelen zijn, kan het college van Beuningen deze nog met de Maaswerken bespreken en betrekken in de besluitvorming. Uw reactie kan dus invloed hebben op de verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden.

Er zijn tijdens de inloopavond medewerkers van de gemeente Beuningen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook hebben wij medewerkers van de gemeente Nijmegen en van Maaswerken uitgenodigd om eventuele vragen over werkzaamheden rondom de verhoging van de bruggen over de sluis en maatregelen op Nijmeegs grondgebied te beantwoorden. Graag tot ziens op 29 november.

Klik hier voor meer informatie over Weurt.