Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 29 november 2005

ATOS ORIGIN TREEDT TOE TOT STUURGROEP WISHUMOBILE

Onlangs is Atos Origin toegetreden tot de stuurgroep van WishUmobile. WishUmobile is een onafhankelijk kennisplatform op het gebied van mobiele dataoplossingen en heeft als doel gebruikersorganisaties te ondersteunen en begeleiden bij hun zoektocht naar een goede leverancier van mobiele dataoplossingen. Zij geeft hierbij de toegevoegde waarde van mobiele dataoplossingen helder weer.

Atos Origin is leverancier van end-to-end mobility solutions, van e-mail of andere PIM-data tot ERP- en planningsystemen, corporate netwerken en intranetsites. Sinds kort maakt de vooraanstaande IT-dienstverlener deel uit van de stuurgroep van WishUmobile.

"De belangrijkste reden om te participeren in WishUmobile is de mogelijkheid om met andere leveranciers krachten en kennis te bundelen om de markt voor mobiele dataoplossingen helder en transparant op de kaart te zetten. De ontwikkelingen op het gebied van mobile data solutions nemen een hoge vlucht. Onder invloed van Multiplay en de hoge beschikbaarheid van bandbreedte van alle dragers voor datatransmissie zijn er vele mogelijkheden om de toegevoegde waarde van mobiele dataoplossingen volledig te benutten", aldus Hans Leijting, Sales & Client Manager Telecom van Atos Origin. "Doordat alleen sprake is van packet switch-transmissie kunnen deze oplossingen veel sneller dan voorheen worden geïmplementeerd. Het is van belang deze thema's hoger op de agenda van organisaties te krijgen.Een onafhankelijk kennisplatform als WishUmobile kan hieraan een waardevolle bijdrage leveren."

Veel organisaties hebben het voornemen hun processen 'mobiel' te maken. Dikwijls hebben zij moeite om de aanbieder te vinden die voldoet aan al hun eisen en wensen. "Wij voorzien hen van de juiste informatie", stelt Roderick Wijsmuller, Managing Director van WishUmobile. "Het is daarom belangrijk dat alle leveranciers van producten en diensten op het gebied mobiele dataoplossingen participeren in WishUmobile. Wij zijn uiteraard erg blij dat Atos Origin deze stap inmiddels heeft gezet".

WishUmobile biedt een volledig overzicht van de markt voor mobiele dataoplossingen. Op www.wishumobile.nl krijgen bezoekers de mogelijkheid om van alle leveranciers informatie te raadplegen. Via het on-line oriëntatie- en selectietraject kan een shortlist gegenereerd worden op basis van hun eigen eisen en wensen.

Over WishUmobile
WishUmobile analyseert samen met klantorganisaties, leveranciers en marktspecialisten de wensen van organisaties, de mogelijkheden en de ontwikkelingen van mobiele data oplossingen. Zij gelooft in de toegevoegde waarde van mobiele toepassingen en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van organisaties. Zij helpt u de juiste leverancier(s) en het juiste product te selecteren en zijn daarbij 100% onafhankelijk. Voor meer informatie kunt u de website van WishUmobile raadplegen: www.wishumobile.nl

WishUmobile is een label van Want2manage BV. Ook op het gebied van software beheertools en Outsourcing is Want2manage actief. Kijk voor meer informatie op www.want2manage.nl.

Over Atos Origin
Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro in meer dan veertig landen met een werknemersaantal van 46.000 van wie circa 9.000 in Nederland, waar Atos Origin marktleider is. Atos Origin is de wereldwijde informatie-technologie partner voor de Olympische Spelen en werkt voor tal van vooraanstaande ondernemingen en voor organisaties uit de publieke sector. Daaronder bevinden zich ministeries en agentschappen, maar ook tal van grote en kleinere gemeenten. Ook ondersteunt Atos Origin vele organisaties in de not-for-profit sector, waaronder de gezondheidszorg en het onderwijs. Atos Origin staat genoteerd op de Paris Eurolist Market en wordt verhandeld onder de namen Atos Origin, Atos Euronext Market Solutions, Atos Worldline en Atos Consulting. Voor meer informatie kunt u de website van Atos Origin raadplegen: www.atosorigin.com


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht