Ingezonden persbericht


Persbericht


---

Metro en Vakantiebeurs continueren succesvolle samenwerking

Amsterdam, 29 november 2005

Het grootste gratis dagblad van Nederland en het grootste Nederlandse platform van de reisbranche slaan voor het vierde achtereenvolgende jaar de handen in één. Metro wordt daarmee exclusief printpartner van de Vakantiebeurs. Van 10 t/m 15 januari aanstaande zal de Vakantiebeurs plaatsvinden in de Utrechtse Jaarbeurs.

"De samenwerking van Metro met de Vakantiebeurs sluit naadloos aan op onze strategie om de reisbranche een gericht communicatieplatform met massaal bereik te bieden. Om deze reden is Metro ook founding partner van Vakantiebeurs.nl." Aldus Marcel den Hoed, commercieel directeur van Metro.

Metro zal het publiek door middel van aankondigingen en een Vakantiebeursspecial wijzen op de komst van de Vakantiebeurs. De Metro Vakantiebeursspecial zal, voorafgaand aan de beurs, op 9 januari 2006 verschijnen. Bovendien zal in de week van de Vakantiebeurs de wekelijkse Reispagina elke dag in Metro verschijnen. Daarnaast verschijnt Metro op de beurs met een speciale Vakantiebeursvoorpagina voor exposanten.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marcel den Hoed, commercieel directeur Metro Holland, 020 - 511 4040, marcel@metronieuws.nl.

Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag in een oplage van 500.000 gratis verspreid op NS-stations, metrostations, bussen en trams van de RET, bussen van GVU, overtochten van Stena Line, in McDonald's restaurants, postkantoren, universiteiten, scholen, ziekenhuizen en Martinair-vluchten. De 1.467.000 lezers (NOM Doelgroep Monitor, mei 2004 - apr. 2005) zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend.

Metro Holland bv is onderdeel van Metro International SA. Metro is het grootste gratis dagblad van de wereld en wordt uitgegeven in 59 edities in 86 steden, 19 landen en 18 talen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Dagelijks lezen wereldwijd meer dan 17 miljoen jonge en goed opgeleide lezers Metro.