Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 29 november 2005

Travel Center Vacansoleil: waardering klanten voor Premium Travel Club

Een jaar geleden heeft het Travel Center Vacansoleil de Premium Travel Club als nieuw product op de markt gebracht. Bij de vaste (MKB) zakenklanten bleek behoefte aan extra service, financieel voordeel, boeking- en reisgemak, een combinatie die elders niet geboden werd. Het blijkt een schot in de roos.

Dat dit initiatief gewaardeerd wordt blijkt uit de reactie van Joop Veelenturf van Vespo Groep. "Op jaarbasis maken 4 à 5 personen van Vespo Groep zo'n 30 zakelijke reizen. Het spreekt vanzelf dat wij geen tijd willen steken in de organisatie daarvan. Die paar tientjes per jaar zijn werkelijk "value for money": extra service en honderden euro's besparing op onze zakelijke reizen voor Vespo Groep. Dat mijn personeel en ik ook nog voordeel hebben bij onze privé-vakanties is mooi meegenomen."

Het Travel Center is het full service reisbureau met IATA-licentie van Vacansoleil voor zaken- en vakantiereizen. Kijk voor meer informatie over de Premium Travel Club op www.premiumtravelclub.nl.

Het lidmaatschap van de Premium Travel Club kost ¤ 59,- per jaar en levert een bedrijf vele voordelen op, zoals:


- Gratis American Express business card;


- Gratis Europeesche Travel Insurance voor alle zakenreizigers binnen het bedrijf;


- Voordelen bij Holiday Cars, zoals gratis annuleren tot het moment van huur en gratis upgraden bij autohuur in de V.S.;


- Privé vakantievoordelen bij Travel Center Vacansoleil en Turkije specialist Corendon;


- Kortingen op taxi- en luchthavenvervoer;


- Speciale, vaste tarieven bij Accor-hotels;


- Korting bij honderden Horeca-bedrijven in Nederland.

EINDE BERICHT