Cap Gemini Nederland



PERSBERICHT

Utrecht, 29 november 2005

Functioneel Beheer UWV naar Capgemini

Onder voorbehoud van goedkeuring door de Ondernemingsraad van Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) neemt Capgemini vanaf 1 januari aanstaande, onder regie van UWV, een gedeelte van het beheer van een aantal systemen van UWV over. Hiertoe behoren onder meer de voormalige basisregistraties en de premievaststellingssystemen.

Capgemini breidt hiermee zijn applicatie gerelateerde dienstverlening uit. De overeenkomst is gesloten om de continuïteit van de bedrijfsvoering te borgen. Als onderdeel van de overeenkomst gaan ongeveer 45 medewerkers van UWV, die nu de systemen beheren, over naar Capgemini. Capgemini werkt al jaren voor UWV en haar rechtsvoorgangers. Zo ontwikkelt Capgemini momenteel een nieuwe polisadministratie. Ook werkt Capgemini samen met IBM aan de nieuwe Verwerkings-Infrastructuur voor UWV.

Over Capgemini
Capgemini, een van de meest toonaangevende aanbieders van consulting-, technology- en outsourcing-diensten ter wereld, werkt op een unieke manier samen met zijn klanten. Deze werkwijze noemt Capgemini de "Collaborative Business Experience". Door zich te richten op gezamenlijk succes en het behalen van aantoonbare toegevoegde waarde helpt Capgemini bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe groeistrategieën, het optimaal benutten van de mogelijkheden van technologie, en te groeien als gevolg van een krachtige samenwerking. Capgemini heeft wereldwijd ongeveer 60.000 medewerkers in dienst en realiseerde in 2004 een omzet van 6,3 miljard euro. Meer informatie over afzonderlijke disciplines, vestigingen en onderzoek is te vinden op www.capgemini.com

EINDE PERSBERICHT



Cap Gemini Nederland