Ingezonden persbericht


Persbericht

Introductie van de Imprinter voor DR-5010C scanner van Canon

Canon stroomlijnt documentmanagement met Imprinter voor documentscanner

Hoofddorp, 29 november - Canon Nederland introduceert een Imprinter om gescande documenten van een korte tekst, logo of handtekening te voorzien, zowel op de digitale als de papieren versie. Zo kunnen documenten volgens de individuele regels van een bedrijf worden beheerd en gearchiveerd. De Imprinter vormt een uitbreiding voor de mid-volume DR-5010C documentscanner.

Compliance
De huidige wet- en regelgeving met betrekking tot het bewaren van gegevens vraagt een goede organisatie van binnenkomende en uitgaande documenten. Door het toevoegen van data, tekst en logo's wordt het duidelijk wanneer de documenten zijn binnengekomen, wie ze heeft behandeld en waar ze digitaal of in papieren vorm zijn opgeslagen. Zo is altijd te achterhalen in welk stadium de behandeling van een document zich bevindt, wat de voorgeschiedenis en de vindplaats is.

Canon staat bekend om zijn aanbod van betrouwbare en kwalitatief sterke documentscanners voor zowel de laag, mid- als hoog-volumemarkt. "We spelen in op de behoefte aan efficiënt documentbeheer van bedrijven door het assortiment uit te breiden met kosten- en tijdefficiënte documentscanners en accessoires zoals de Imprinter. Hierdoor kunnen bedrijven snel en eenvoudig aan de gestelde compliance-voorwaarden voldoen", aldus Joost Elkhuizen, product en sales manager documentscannerdivisie bij Canon Nederland.

Imprinter-technologie
De Imprinter maakt gebruik van bitmap imaging technologie in drie kleuren. Deze technologie maakt het mogelijk om logo's en handtekeningen zowel digitaal toe te voegen aan documenten als op het document te printen. Dit is een belangrijke aanvulling op de bestaande mogelijkheid een kleine hoeveelheid letters en cijfers - bijvoorbeeld datum, tijd, kassa- of deskinformatie - aan een document toe te voegen.

DR-5010C
Deze compacte en snelle productiescanner scant 50 pagina's per minuut. Door de introductie van 'rechte documentdoorvoer' maken documenten geen bochten in de scanner. Hierdoor kunnen alle formaten en typen documenten verwerkt worden, van A3-formaat tot visitekaartjes. Kunststof, karton, dik en ook erg dun papier scannen, vormt geen probleem. Met het afneembare flatbed gedeelte kunnen bovendien ingebonden documenten gescand worden. Canons image verbeterfuncties geven iedere gescande pagina een optimale beeldkwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijs van de Imprinter is EUR 1.650. De Imprinter is per direct verkrijgbaar bij de Canon-Documentscanner Resellers. Voor meer informatie over documentscanners kunt u kijken op: www.canon.nl/documentscanners.

Beeldmateriaal is te vinden via: http://www.edelmannederland.nl/cgi-bin/persnew/beeldkl_dlv.pl?KL162.

Perscontact:

Marcel Surendonk
PR-manager Canon Nederland
tel: 023 567 02 11
mailto:m.surendonk@canon.nl
Tessa Bouw
Edelman
tel: 023 554 20 30
mailto:tessa.bouw@edelman.com